PROEFRIJDEN OP DIVERSE POLARIS MODELLEN

Tijdens Polaris Camp is er de gelegenheid om proef te rijden op diverse Polaris modellen. Overweegt u de aanschaf van uw volgende Polaris? Dan bent u van harte uitgenodigd voor een proefrit op het Test Plein.

Heeft u een quad of SSV van een ander merk en/of bent u zich aan het oriënteren op de aankoop van een quad of SSV? Ook dan verwelkomen we u graag op het Polaris Camp Test Plein voor een proefrit. U heeft daarvoor geen ticket nodig voor Polaris Camp.

HOE WERKT HET?

U kunt tussen 09.45-15.30 uur proefrijden op diverse Polaris Sportsman, Scrambler, RZR, General en Ranger modellen. U kunt zich ter plaatse aanmelden op het Test Plein.

Heeft u vragen over proefrijden op Polaris Camp? Neem gerust contact op met een van onze officiële Polaris dealers. Bekijk hier de dealerlijst met contactgegevens

In verband met de veiligheid wordt in RZR als passagier meegereden. Alle andere modellen bestuurt u zelf. Het proefrijden is beperkt tot één ronde per model per persoon. De proefrit wordt gereden op een uitdagend zandcircuit en duurt ongeveer 15 minuten per proefrit.

Wees welkom in de wereld van Polaris!

5